ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αύριο το ραντεβού στην κεντρική πλατεία για το Xanthi Masters του μπιτς βόλεϊ.

Αύριο το ραντεβού στην κεντρική πλατεία για το Xanthi Masters του μπιτς βόλεϊ.

Η αναμονή αρκετών ετών για όσους περίμεναν πότε θα φιλοξενούσε η πόλη μας ένα τουρνουά Masters, έφτασε στο τέλος, αφού αύριο ξεκινάει το τουρνουά Xanthi Masters του μπιτς βόλεϊ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συνολικά 41 ομάδες θα λάβουν μέρος στο Xanthi Masters (23 ανδρών-18 γυναικών) και το πρώτο σερβίς θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7) με τα προκριματικά των γυναικών και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσουν και οι προκριματικοί αγώνες στη κατηγορία των ανδρών.

Να σημειώσουμε ότι στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται οι "δικοί μας" Γιώργος Τερζόγλου και Ραφαήλ Μπανιώτης (ο 1ος Ξανθιώτης παιδί της ομάδας μας και ο 2ος με καταγωγή από την Κομοτηνή ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ερμογένη). Μαζί τους συμμετέχουν με σειρά κατάξης: Νο2 Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου, Νο3 Αντιόλ Κόλα/Σταύρος Ντάλλας, Νο4 Γιώργος Καντιώτης/Νίκος Ντόντης, Νο5 Ιάσωνα Κανέλλου/Άγγελου Μανδηλάρη. Επίσης στο τουρνουά συμμετέχει ακόμη ένα "δικό μας" παιδί, ο μικρότερος αδερφός του Γιώργου Τερζόγλου ο Σπύρος Τερζόγλου που με το συμπαίκτη του Θωμά Δημητριάδη βρίσκονται στο Νο7 του ταμπλό των ανδρών.

Αναλυτικά η βαθμολογία και η κατάταξη για τους άνδρες:

xanthi masters entry list 11 07 22 men2

Για τις γυναίκες αντίστοιχα έχουμε: Νο1 Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη, Νο2 Διονυσία Μάτιου/Ελένη Χαντζή, Νο3 Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη, Νο4 Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Νο5 Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη.

Αναλυτικά η βαθμολογία και η κατάταξηγια τις γυναίκες:

xanthi masters entry list 11 07 22 women

 Ας ευχηθούμε να είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση και φυσικά να συνεχίσουν την εκπληκτική φετινή πορεία τους τα δικά μας παιδιά Γιώργος Τερζόγλου και Ραφαήλ Μπανιώτης και Σπύρος Τερζόγλου και Θωμάς Δημητριάδης.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις