ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Previous Next

Νέα ήττα για τους άνδρες από τον Φίλιππο Βέροιας με πολύ καλή εμφάνιση [gallery, video]

Την τρίτη ήττα στη σειρά γνώρισε η ομάδα των ανδρών του Ερμογένη με 1-3 στο ΔΑΚ Ξάνθης, από την καλύτερη ομάδα του ομίλου το Φίλιππο Βέροιας. Η ήττα αυτή συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική παρουσία της ομάδας, αφού οι παίχτες ήταν απελευθερωμένοι από το άγχος της νίκης, γνωρίζοντας πως αγωνίζονται με μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίχτες επιπέδου Volley League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νοθρά και για τις δύο ομάδες και βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι μπροστά στο σκορ από νωρίς. Μια αντεπίθεση διαρκείας όμως από την ομάδα του Ερμογένη, με κύριο όπλο το σερβίς και τα τελειώματα στις κόντρα μπάλες την έφερε προηγούμενη και τελικά να κατακτά εντυπωσιακά το 1ο σετ με 25-19.Εδώ αξίζει να σημεώσουμε ότι αυτό ήταν το 3ο μόλις σετ που έχει απολέσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Τα επόμενα 3 σετ τα κατέκτησε σχετικά εύκολα η ομάδα του Φίλιππου, ξεδιπλώνοντας την ποιότητά της στο παρκέ.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από τη σημερινή απόδοση της ομάδας μας είναι το πάθος και η διάθεση που έδειξαν οι παίχτες μας, αν αναλογιστούμε ότι εδώ και αρκετό καιρό αγωνίζονται με 2 πολύ σημαντικές απουσίες (Μπανιώτης, Ματθαίος). Σίγουρα εμφανίσεις όπως η σημερινή θα φέρουν στην ομάδα τις νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα σετ: 25-19, 16-25, 17-25, 16-25.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις