ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μόνο 2 σετ απομένουν για την κατάκτηση της 1ης θέση στους άνδρες

Η καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδα μας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 19:00 στο ΔΑΚ Ξάνθης και φυσικά η συνέχεια θα δοθεί στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία ανδρών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα μας να κατακτήσει 2 σετ στον αγώνα με την 2η ομάδα της βαθμολογίας ΑΟ Σερρών στον αγώνα που όπως αναφέραμε θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ασπίδας το Σάββατο 09/04/22 στις 19:00.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ερμογένη είναι φέτος αήττητη και μάλιστα έχει 9 καθαρές νίκες, χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια. Αποτέλεσμα της δουλείας που γίνεται στην ομάδα, εδώ και χρόνια από τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση, ώστε ο σύλλογος να παρουσιάζει κάθε χρόνο αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο στην Ασπίδα για να χειροκροτήσετε την ομάδα επιβραβεύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος ώστε να συνεχίσουμε με δύναμη για τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ κάτι που κάνει το επίτευγμα ακόμα μεγαλύτερο, ότι η ομάδα μας φέτος ξεκίνησε από το -4 λόγω τιμωρίας για τη μη παρουσία της στην ανώτερη κατηγορία που δικαιούταν να λάβει μέρος.

 

Ακολουθεί η βαθμολογία για τις 9 αγωνιστικές που διανύσαμε

vathmologia andrwn 21 22 9th agonistiki

Τελευταίες Δημοσιεύσεις