ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Previous Next

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στην Α2 η ομάδα του ΕΡΜΟΓΕΝΗ [gallery]

Με εντός έδρας νίκη και εξαιρετική εμφάνιση συνέχισε και την 2η αγωνιστική η ομάδα του ΕΡΜΟΓΕΝΗ επί του Άθλου Ορεστιάδας. Μια νίκη που ήρθε τελικά με δύσκολο τρόπο και αφιερώθηκε στους 2 εορτάζοντες της ομάδας, τον πρόεδρο Δημήτρη Μακρυνίτσα και τον προπονητή Δημήτρη Παρασκευόπουλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά η ομάδα μας δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις της, με πολύ καλή υποδοχή και τελειώνωντας τις επιθέσεις κατάφερε να κερδίσει το 1ο σετ με 25-22 και το 2ο εύκολα με 25-17. Εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν ένας "περίπατος" το σημερινό παιχνίδι, ο Άθλος Ορεστιάδας έβγαλε αντίδραση βελτιώνωντας το σερβίς του και δημιουργώντας προβλήματα στην υποδοχή των παιχτών του ΕΡΜΟΓΕΝΗ, με αποτέλεσμα να κερδίσει σχετικά εύκολα το 3ο σέτ με 18-25. Στο 4ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και βρήκε τους Εβρίτες να χαμογελούν στο τέλος κερδίζοντάς το στην παράταση με 24-26. Στο tie break σπάσαν καρδιές με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο παίρνωντας εναλάξ προβάδισμα ενός ή 2 πόντων. Οι φιλοξενούμενοι ενώ είχαν 3 ευκαιρείες να τελειώσουν το παιχνίδι νικητές, (13-14, 14-15, 15-16) ήταν αυτοί που στο τέλος υπέκυψαν στην ανωτερότητα της ομάδας μας που κέρδισε το 5ο σετ με 18-16.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ της διοίκησης στον κόσμο που πραγματικά γέμισε το γήπεδο και βοήθησε αφάνταστα την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο τελευταίο σετ που όλο τογήπεδο ήταν στο πόδι και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την εκπληκτική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε έστω και δύσκολα με τη 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Το παιχνίδι μεταδόθηκε live από τη σελίδα του ΕΡΜΟΓΕΝΗ στο facebook. Τα σετ είχαν ως εξής:

Τα σετ: 25-22, 25-17, 18-25, 24-26, 18-16

Τελευταίες Δημοσιεύσεις